U prethodnom tekstu smo Vam objasnili značaj agnažovanja stučnog tima za pranje prozora i pranje staklenih površina i predstavili jedan deo opreme koju mi koristimo za pranje prozora i pranje stakenih površina. Danas nastavljamo dalje.

Dva vrlo važna proizvoda za pranje prozora i pranje staklenih površina jesu navlaka za parače prozora kao i strugač krutih nečistoća na staklu.

Navlake za perače prozora mogu se naću u dve forme - sa abrazivom i bez abarziva. Naša kompanija prilikom pranja prozora i pranja staklenih površina koristi one sa abarzivom jer svojim sastavom omogućava bolje čišćenje. Navlake se mogu naću u različitim dimenzijama i to: 25,35 i 45cm. Nosači za navlake su od plastike i omogućavaju korisniku vrlo lako rukovanje.

oprema

Pored navlaka bitnu ulogu imaju i stugači nećistoća. Često se dešava da se na samom staklu nalazi materija koja se ne može skinuti jednostavnim prelaskom navlake preko njega. To su najčešće ostaci farbi, kreča, silikona, maltera Jednostavnim potezima uz pomoć stugača sva oba nečistoća se lako skikda što pranje prozora i pranje staklenih površina omogućava lakšim.

U sledećem delu ćemo Vam predstaviti preostalu opremu koju koristimo za pranje prozora i pranje staklenih površina.